Post by emsenlapasdesg on Feb 22, 2022 16:12:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Attack: Alien Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ engedélyezze az isten módot ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Attack: Alien Shooter 2022 version ▞▞▞
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkádové xwv
A játék közepén a játékom lefagy, és meghalok. Ez azóta kezdődött, hogy legutóbb frissítettem ezt a játékot.
Ez egy szép játék, de lefagy néhány másodpercre a végtelenségig a 20. szakaszban, attól eltekintve, hogy szeretem a játékot. Segít eltölteni az időt.
Nem rossz
***(frissítés) A jutalmak nem egyenrangúak az elért eredményekkel és az idővel... a tisztességes jutalmak megszerzéséhez egyenesen függőség szükséges, és szinte lehetetlen. De amikor elmarad a szinte lehetetlentől, pénzért kínálják a jutalmat.*** A játék szórakoztató és addiktív, de csak odáig juthatsz el, hogy TONNA $$$-t nem kell elköltened. Ha nem költöd el a pénzt, soha nem jutsz előrébb, mert amint elkezded, szembeszállsz a kiterhelt kukucskálókkal, és rögtön visszaütsz.
Így, lassan három év után még mindig az a véleményem, hogy ez az egyik legjobb játék, a maga kategóriában. Ha valaki csatlakozni szeretne a MAGYAROK(HUN) klánhoz, küldjön nekem üzenetet a játékon belül. A klánban mindenki segítőkész, így gyors a fejlődés. Olyanok jelentkezését várjuk, akik napi szinten játszanak.
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkade khd
Egy rakás fos telepítettem nagy nehezen elindult a játék egy pályán nem tudtam végig menni leállt és még a telefonom is lefogyott tőle....
Nekem nagyon tetszett,csak az idegesít ha elrontom.😓
Retro
Ingyenes letöltés könnycsepp massive attack. ... század sorozat 1 torrent letöltés Alien shooter az elveszett város letölthető PC.
Fizetős.
Ez egy nagyon szép játék, mert szeretem az univerzum játékokat, ezért 4 indítást adok! ennek a játéknak, de én tablaton játszom, ezért késik a tablatomban, mert 4 csillagot adok viszlát
Ez a játék egy szemétdarab, amit most fejeztem be, megnyertem, zsinórban 13-at nyertem meg, és még csak nem is nyit meg semmit, ez a játék szemét és felgyorsul, hogy az ellenfél nyerjen, lelassul, hogy újra elveszítse a szemetet Most mentem 13-at sorban, és állítólag mindent kinyit, semmi sem nyitott, ez a játék szemét. Csak egy csillagot tudok adni rá, ha kevesebbet tudok adni, mint amennyit tennék.
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkada sbi
Vásároljon VIP-t, és nem kelt új életet. A hirdetéseket nem távolították el
Galaxy Invaders: Alien Shooter on Google Play for Hungary
Eleinte menő volt, de ha megpróbálod PvsP-t csinálni, az nagyon igazságtalan lesz. A játékot játszhatatlanná teszi, ha ügyességen alapuló játék lenne, az nagyszerű lenne, de jelenleg nagyon frusztráló.
Ez egy szórakoztató és kihívásokkal teli játék, kivéve, ha 2-3 alkalommal nézel meg egy videót, amiért a jutalom jár. Ha nem ez lett volna, 5 csillagot adtam volna ennek a játéknak.
News Herzogenrath mqca - RSS
Az utolsó frissítés óta, hogy a játék folyamatosan összeomlik, kiürítettem az összes gyorsítótárat, eltávolítottam és újratelepítettem, de továbbra is összeomlik/lefagy. Eddig a pontig nagyon élveztem a játékot, ha nem javítják ki hamarosan, akkor egy újabb törlés lesz számomra.
Egy szar aki csinálta mi az érdekes
A legújabb frissítés után a játék folyamatosan összeomlik és kidob. Nagyon elegem van abból, hogy 10-szer be kell jelentkeznem, hogy csak egyszer játssz.. kérlek javítsd ki ezt a hirdetést, visszaadom a korábbi 5 csillagot. Üzeneteket küldtek a GAAS Messenger fiókjába, nem válaszolt.
Nagyon szeretem ezt a játékot, 2 csillagot adtam, mert 4,99-et fizettem 20 kristályért, és soha nem kaptam meg. Kétszer küldtem e-mailt az ügyfélszolgálatnak, válasz nélkül, csak a kristályaimat vagy a visszatérítést kérem.
jó játék, de sok összeomlást okoz az ingyenes verzióban.
jó
Talking Angela Развлечения kaxi
Régóta játszom vele. A gyerekkoromat idézi fel.
Nagyon szeretem ezt a játékot, ez egy aktív játék, ráadásul szeretem az akciókat... tényleg megcsinálták, ez nekem való
Régebben egy jó játék volt, a „fizetni kell a nyerésért”, de most Szerkesztés a fejlesztőnek: Nem az egyjátékosról beszélek, hanem a PVP módról, és úgy, hogy minden meccset olyan ellen játszunk, aki mindenért fizetett. a legjobb támadóhajók, amikor nincs. A párkeresés borzalmas. Nem teszi szórakoztatóvá a játékot. Mintegy 2 évbe telik, hogy fizetés nélkül megkeressünk egy támadó hajót. Nem köszönöm
Kalap?
Nekem tetszik ez a játék
Nagyon jò nagyon elehet üt ni a time
Nem szól szám nem fáj fejem!!!!
Rendkívül kiegyensúlyozatlan p2p módban, ellenfelednek x100 tapasztalati pontja lehet + fizetett juttatások Upd. Sokkal jobb most a frissítések után. Főleg ezzel a problémával fog szembesülni minden „szezon” elején vagy szerdánként „véletlenszerű hajó üzemmódban”.
Ez a játék kezd annyira buta lenni, mit gondolnak ezek az emberek? A fenébe, ez izgalmas volt, de most hülyeség. Ez a játék rosszindulatúan támad? Ez azt jelenti, hogy az elmúlt hónapban n még mindenki kapta meg kedvenc hajóját n frissítette teljes teljesítményre, miközben én még mindig nullán vagyok, így az összes PvP-mérkőzésemet hat hullámmal az ellenfeleim mögött veszítettem el. Valahányszor elérek egy mérföldkövet, azt hiszem, hogy itt az ideje a következő szintre lépni, nem történik velem semmi még egy hónapig n.
A játék addiktív és drága. Míg a kiegészítések bosszantóak lehetnek; A legnagyobb problémám az, hogy néha elveszíti az alkalmazásban történő vásárlásomat. Fizetek és nem azt kapom, amiért fizetek. A játék két telefonon is megvan, és nem számít, mit csinálok, az ÖSSZES adatot nem szinkronizálja MINDKÉT eszközzel. Azon vagyok, hogy eltávolítsam a játékot mindkét eszközről. Facebookon nem tudlak elérni. Nincs Facebook fiókom. Visszatérítheti az alkalmazáson belüli vásárlásaimat? Küldtem egy külön e-mailt a bizonyítékkal.
Javított játék továbbra is szórakoztató.
Nem tudok Pvp módba lépni, miután nemrégiben frissítettem. Mondja el nekem a megoldást
Tele hibákkal és a multi instabil a hálózattól függetlenül. Főleg túlélés esetén 10-15 próbálkozás kell a csatlakozáshoz.
Túl kicsi az élvezethez. Ujjal és ceruzával kipróbálva. Nem látom elég jól a hajómat a játékhoz. 12-nél ragadt. Feladta. Eltávolítva
oki
Milyen klán jelszó én olyat meg se adtam mégis kéri ha módosítani akarom.
Telefon váltáskor nem lehet átvinni a játék állását. ELŐRŐL KELL KEZDENI!!!!!
Jo jatek csak te. Teszett ne olyan jo
Ki kell javítani a 19. szinten elmulasztott spamhibát, a többit pedig nem tudod kikerülni a rakétákkal teli képernyőt
Szeretem ezt a játékot. Nem rajongok a videojátékokért, nemhogy a lövöldözős játékokért, de élvezem ezt a játékot.