Post by emsenlapasdesg on Feb 22, 2022 16:37:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jackal Squad - Arcade Shooting IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy viac peňazí ▞▞▞
▞▞▞ Jackal Squad - Arcade Shooting 2022 version ▞▞▞
To isté ako hra #archon. Venujte veľa času vývoju zariadení a vozidiel. Reklamy, aby ste získali viac vecí, a nedokončíte takmer nič.
Dobrá timepass hra
Dobre sa smejte tejto hre, reklama sa mi zdala dobrá, tak som si ju stiahol, nesklamala som sa 👍🏼
Páči sa mi, ako retro a ľahko sa ovláda, ale myslím si, že by ste mali mať na výber v power upoch.
skvelý spôsob, ako stráviť voľný čas, vďaka za takú skvelú aplikáciu
zatiaľ naozaj zábavné... pripomína mi to staré hry v štýle Atari z čias, keď som bol dieťa!
Namiesto pridávania nových spôsobov, ako minúť peniaze, by vývojári mali venovať trochu viac pozornosti rovnováhe v hre. Dostal som sa do 10. fázy a teraz je absolútne nemožné pokračovať v progrese, pretože nepriatelia majú hlúpo veľké množstvo zdravia a môj tank spôsobuje veľmi malé poškodenie (mimochodom, hráčska skúsenosť je lvl 50). Šéf na pódiu 10 je OP. Je to pekná hra v niekoľkých prvých fázach, ale neskôr: zabudnite na nervy a zábavu.
klasická stará škola zábava, vrelo odporúčam
Môžete dať lepší zvitok!!!
Dobrá hra... Ale hrajte reklamy, aby ste napredovali
Pekné
Nostalgia zasiahla, keď som to prvýkrát hral. Po 2 týždňoch však môžem povedať, že toto je hra o sledovaní reklám. Pokrok je pomalý a ešte pomalší, ak ich nepozeráte. Nikdy neuvidíte žiadne slušné vylepšenia, pokiaľ neminiete $ a vrchol obtiažnosti je po mape 4 vysoký. Hrateľnosť vás prinúti vyhodiť do vzduchu nemocnice a upaľovať ľudí zaživa v stanoch. Na obrazovke je vždy virtuálna ovládacia páčka, keď máte prst dole, nemôžete sa ho zbaviť. Žiadna podpora pera S pre Galaxy Note 20.
Toto je skutočne úžasná božia retro arkádová hra, vrelo odporúčam vyskúšať!
Naozaj milujem túto hru. Žiadne nútené reklamy, super ľahké nastupovanie a vystupovanie, systém odmeňovania dáva zmysel. Veľa zábavy.
Konečne hra, ktorú milujem, ktorá vracia retro štýl Atari. Pre tých čo nevedia čo je to atari...... Vygooglite si!!! Autentická hra s hudbou a zvukmi, ktoré klasika nikdy nezomrie. Dobrá práca, chlapci, tešíme sa na ďalšie podobné hry. Chýba už len joystick a 2 dotykové tlačidlá.
veľmi veľmi zábavné. skvelý spôsob, ako zabiť čas.
Happy Cooking 2: Cooking Games Pro příležitostné hráče jqrs
pekný
rasa
Отряд Шакалов - Классик аркаде Аркады mcs
Je to v poriadku. Ale používanie mena šakala mi príde plytké a núti ma to chcieť originál, nie túto mobilnú verziu pre mobilné telefóny so 40 (hyperbolickými) vecami navyše. Nemám ani granáty na hádzanie! Anglický preklad je niekedy tiež trochu mimo.
Jackal Squad - Arcade Shooting آرکیڈ ntoi
veľmi dobrá hra, treba zlepšiť plynový systém
Dobrá hra, streľba a Vec sa dobre hýbu
Nemôžem hrať úroveň 5.1, pretože najprv dokončite úrovne! Už sa mi to podarilo!😡😡
Žrút času
Vracia zázrak originálu! Pre mňa bol/je Jakal v tej dobe jedinečný. Podobne ako Space Invaders, Galaga, Zork, Zaxxon a všetky ostatné hry, ktoré predstavovali zmenu paradigmy vo vývoji videohier Shoot Employees Up. Milujem tento titul a nie je to nadváha v kategórii PTW.
Nie je to Šakal😂
Chvíľu hrám, ale k dnešnému dňu nepriatelia neumierajú, ale zhadzujú korisť, ako keby boli mŕtvi, ale stále vás môžu napadnúť. Opravte tú chybu
Mohol by byť chladnejší, ale neviem ako!
muž milujem túto hru, som rád, že som videl reklamu, kedykoľvek pozerám reklamy, aj keď niekedy sa len pozastavia a robí to tak počas celého videa
Ďalší nenáročný reskin unavenej starej receptúry na lov veľrýb. Nič originálne tu k videniu.
Dobre
Jackal Squad - เกมยิงอาร์เคต อาร์เคด hhh
Hra sa mi veľmi páči. Pripomína mi to Metal Slug. Jedinými sťažnosťami sú ľudské hlasy. Sú príliš hlasné v porovnaní so všetkými ostatnými zvukmi a neznášam hlas chlapcov START.
naozaj zábavná hra, vďaka grafike a hrateľnosti mi vracia spomienky na detstvo. Jediný problém, ktorý mám, je niekedy, že keď načítate video, aby ste získali odmenu navyše, zamrzí vás to a musíte hru znova načítať, inak ju absolútne milujete.
Výborne. potrebuje viac vylepšení tu a tam, ale hra samotná pôsobí plynule. jediné, čo by som mohol navrhnúť, je 1.) palivový systém musí byť vylepšený 2.) dlhšie fázy - doplnené s mini bossom a bossom (samozrejme), ako je to teraz, už teraz je to lepšia hra ako pokračovania Hero.
Naozaj sa mi to páči. Vezme ma späť do NES Šakalových dní. Aj keď príliš veľa reklám.
Túto hru absolútne milujem. Je to ťažké pre Nintendo. Proste skvelé.