Post by emsenlapasdesg on Feb 22, 2022 16:34:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Foil Turning 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Foil Turning 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více zlata ▞▞▞
▞▞▞ Foil Turning 3D 2022 version ▞▞▞
Stačí zavřít síť a hrát toto je offline hra a reklamy nemohou přijít bez sítě, stačí zavřít síť nebo mobilní data, ať už používáte cokoli™️
Tuhle hru mám moc rád, ale reklamy jsou hodně
Tato hra je velmi pěkná a můžete přidat Thors strom breaker
ovládání hry jako prdel, kamera se sama zapíná a přepíná úhly, myslím, že se snažím pomoct, ale vždycky to pokazí. je tu nějak moc a málo svobody a nedostatek směru dělá věci nudnými
Foil Turning 3D Casual hwin
To má příliš mnoho reklam!
Je to dobrá hra🌟
Myšlenka hry byla pěkná, ale množství doplňků v tomto bylo neuvěřitelné, možná kdyby hra neměla tolik doplňků, bylo by to mnohem odpočinkovější. Pokud vás rozčilují přidávání, neměli byste si tuto hru stahovat.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Action fkdc
Průměrná hra, která vás nutí sledovat reklamu po každém kroku procesu otáčení fólie.
Foil Turning 3D Hygge lwu
Příliš mnoho sčítání je toho plné, ale pokud o hře mluvíte, je to v pořádku, takže jí dávám 3 hvězdičky
호일 공예 3D 캐주얼 게임 dqz
Tegramin grinding and polishing equipment | Struers.com
Všední a nudné. Nic mě to nestálo, a přesto mám stále pocit, že odcházím s méně, než jsem se do toho dostal. základní pravidlo, pokud strávíte během prvních 5 minut více času sledováním reklamy, která ve skutečnosti hraje hru, je to s*** hra. Toto je ekvivalent clickbaitu, ale v obchodě Google App Store. To je typ věcí, na kterých pracují neúspěšní herní designéři.
Je to docela nuda jinak super
Je to dobrá hra, ale v jedné fólii jsou asi 2 reklamy, což je tak otravné a přál bych si, aby přestaly
Svatá matko boží množství reklam!! Vůbec jsem si hru nedokázal užít. Pokaždé, když jsem přešel k dalšímu kroku, spustila se reklama.
žádný zvuk v roce 2020 není líný...ale všechny reklamy mají zvuk. toto je jen další líný klon jiných podobných her. neztrácejte čas. má nulový zvuk, což je odpad. reklamy se objevují neustále, což je odpad.
I can just image the Lord sending an angel to turn the stereo up to the ... 35-45 mins. you will likely have to cover with foil close to the
Tato hra mi nedovolí dostat se přes škrabku na zeď
3 hvězdičky, protože mám podezření, že se reklamy okamžitě po kontrole spustí každých pár sekund.
Tuhle hru mám moc moc ráda. Když zapnu síť, není přidán žádný a když síť přidám, také nepřijde. To je tak pěkná hra.👌 tak tuhle hru miluji, velmi, velmi, STÁHNĚTE si tuto hru, kdo četl mé hodnocení. Tento název má také velmi dobré SOUSTRUŽENÍ FÓLIÍ 3D. Takže této hře dávám 5 HVĚZDIČEK ⭐⭐. Nashledanou😊
Doslova si to stáhněte jen proto, že jsem se nudil. Existuje mnoho reklam. Hrál jsem na něm asi 5 minut po stažení a nebylo tam žádný vtip 34 reklam. Je to zábavný koncept, ale hrozný kvůli všem těm reklamám
Je to v pořádku hra, načítání trvá věčnost.
není žádný zvuk 😕
je to v pořádku. existuje jen cesta k mnoha reklamám. i když stisknu „ne, děkuji“, stále se zobrazuje reklama
Sajilokart.com - Příspěvky | Facebook
Tato hra je cool, ale přidává vyskakovací okno, ale vypnu si wi-fi a nemůžu se dívat, přidává PĚKNÁ HRA 5 HVĚZDIČEK ZA TO
Mezi každým krokem je reklama. Je to tak otravné. Odinstalováno během několika sekund kvůli těm odpadkům.
Nelze se ani dostat dovnitř
tolik to zaostává
Tato hra, kterou jsem našel jako většina mých recenzí, vypadá jako na Instagramu, nebyla to klamání jako většina reklam. Je to přímočaré, používáte fólii k výrobě divných věcí a "používáte" až to uděláte. Mým jediným problémem je, že některé věci je obtížné „zamířit“, když je použijete po vytvoření řečené věci.
The project team has begun turning their prototype into the final ... enclosures printed on the famous open-source 3D printer Prusa i3.
Velmi zábavné, ale nesnáším reklamy, je toho příliš mnoho, kdyby se zbavili reklam, dal bych 5. Prostě NENÁVIDÍM JAKO OPRAVDU NENÁVIDÍM REKLAMY!!! Bez reklamy nevydržíte ani 15 sekund. Ale bez reklam je to zábavná hra.
proč ale Tato hra nemá absolutně žádnou podstatu, vypadá jako další z těch her, které někdo ve sklepě nakódoval za 30 minut a jen na ně plácal reklamy, protože chtěl rychle vydělat.
Tato aplikace je v pořádku. Úrovně se poněkud opakují a hra je docela ad-heavy, což lze vyřešit odpojením se od internetu při hraní. Není toho moc, co bych o hře řekl, že je špatného, ale zároveň o nic nepřijdete, pokud si ji nenainstalujete.
6 reklam, než jsem vůbec dokončil 2. úroveň, z toho 3 byly uprostřed 2. úrovně. Hra by mohla být zábavná, kdyby reklamy byly až po dokončení úrovně. Tvrdé předání tohoto odpadu
Foil Turning 3D Casual waa
Příliš mnoho reklam příliš často
super
Tato hra je špatná po každém tahu, který uděláte, je tam reklama, a pokud si myslíte, že je to špatné, této hře prostě chybí obsah, je to stále stejná úroveň. To bych nikomu nedoporučoval.
Hra je dobrá, jen je tam moc reklam. Když něco uděláte, zobrazí se vám reklama
Nemám ani dost času na to, abych folii rozvinul. Pořád říká, že jsem selhal.
A kindergarten party has around 22 children, that are turning four years ... Tải Về Trò Chơi Huyền Thoại Adventure Island Dành Cho Android.
individual boundaries, which manifested themselves in turn by creating greater ... SuperForge is very strong tool for a 3D simulation of forming processes.
Není to špatná hra, ale spousta reklam
collections_bookmarkKategorie: Pro příležitostné hráče. system_updateVerze: 0.80 ... Stažení Foil Turning 3D .apk pro Android · Foil Turning 3D.