Post by emsenlapasdesg on Feb 22, 2022 16:27:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dictators : No Peace ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dictators : No Peace IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове ключове за проблеми ▞▞▞
▞▞▞ Dictators : No Peace 2022 version ▞▞▞
Страхотна игра! Но наистина можеше да бъде по-забавно, ако можехме да играем в частни стаи с приятели или имахме режим за мултиплейър. Моля, посочете тази функция в бъдещи актуализации!
Играта беше добра за отклонение. Веднъж. След като го победите веднъж, няма причина да искате да го играете отново. Много е много смлян. По принцип избираш държава и завладяваш света и това е всичко. Единствената трудна част от тази игра е да чакате парите ви да се запълнят. Попълнете парите си, завладете страна, възстановете армията си и повторете. Добавянето на нива към играта може да я затрудни и да удължи играта. Можете да победите играта за няколко часа, ако трябва да седите и да чакате на летището.
Хубава игра, но ще бъде по-добре тази игра да се актуализира.
Това е прилична игра, по-скоро бездействие/кликване, отколкото игра на „стратегия за отпускане на средства“, защото няма много по пътя на стратегията. След като разберете правилата, никога няма да загубите битка, тъй като другите страни никога не увеличават защитата си и рядко ви атакуват. Все пак е просто, не ви бомбардира с реклами и не усложнява нещата достатъчно, за да изисква плащане за екстри и убива около час. Бих искал да видя разширена версия с повече дълбочина.
Това е наистина забавна игра, но случайно загубих от няколко бунтовници в Китай и нулира всичко И това наистина е гадно, защото получих толкова много монети и дори не мога да надстроя, когато са във война, което няма смисъл SMH
Прекарах около половин час в продължение на седмица или две, играейки тази игра до завършване и не съм сигурен защо. Това е много проста стратегическа игра, която изисква малко мисъл, вие просто гарантирате, че вашите статистически данни са по-големи от страната, която нахлувате и тръгвате. Има механика за купуване/продажба, но това изглежда доста недопечено. Въпреки това е доста задоволително да гледате как светът бавно променя цвета на вашата империя и да можете да поемете по-големи държави, докато трупате богатство.
Много яка е игратаче давайте не чакайте
Добър потенциал, но силите бездействат, след като са им наредили да колонизират. Само веднъж моите сили се насочиха към колонизация и нямам представа какво го е подтикнало. Поправете този проблем с мобилизацията и можех да видя как играя това от доста време.
Не е лоша игра за губене на време. Липсва двигател на празен ход, така че парите се правят само докато играете и дори тогава напредъкът е наистина бавен. Притежавам 4 територии и правя 9 злато в секунда, което прави много бавен геймплей. Търговският механик си струва да се преследва само когато получавате известия за прилични сделки, които са много редки.
Аз в таблета ми бях завладял целия свят за 6 или по малко с България и сега съм Япония
Играта е твърде лесна
Знам защо тази игра получава много от 4 звезди, всички трябва да са 5 звезди. На първо място играта никога не става скучна, второ, буквално няма добавки, които изскачат по средата на времето за игра в тази игра. Третото от всичко е липса на омраза или асоциации за това, където се казва "всички страни трябва да са комунистически!" Тази игра има много потенциал и подробности за нея, аз съм излязъл да видя накъде ще отиде в бъдеще. Много ми хареса тази игра.
Абсолютно перфектен симулатор, обичам тази игра, можете ли просто да добавите още неща като наемане на съюзници, създаване на съюзи и подписване на договори? Освен това играх като България, започнах бавно, но станах супер силен за нула време!
Когато се опитвам да колонизирам страна, моите войски отиват на лодката и замръзват завинаги, честно казано нямам представа защо се случва това. Преинсталирах, стартирах нова игра няколко пъти все едно и също. Има ли някак да се поправи?, Бих искал да пробвам тази игра.
Тази игра е основно за губене на време, завърших играта за по-малко от седмица и доста от нея просто чакаше. След като имате достатъчно държави, вие просто колонизирате всяка държава, докато не приключите. Освен това, за да получите войски, просто щракнете върху бутон, когато имате достатъчно пари. Беше добра игра, но имам чувството, че разработчикът може да я разшири малко повече (например може да загубите произволно война)
Тази игра няма съдържание, не ме разбирайте погрешно, тя е изключително забавна през първия час, но след първия час осъзнавате, че сте направили всичко и оттам е просто бавно мелене. Най-лошото е постоянните нашествия в страните, които сте превзели, харчите толкова много пари, за да ги защитите, че нямате пари за разширяване. Друг проблем е, че те никога не обясняват или задълбочават как работи системата за търговия. Както и да е, това е всичко, което искам да кажа в обобщение, че играта се нуждае от повече съдържание.
Причината да поставя една звездна рецензия е, че има проблем, при който армията няма да атакува, поправете, моля
Ще бъда честен и пише, че не е най-забавната игра, но ме занимаваше. Тази игра отне известно време и беше забавна. Наслаждавах се и официално станах диктатор и превзех света. Заслужава си цената (безплатно).
Играта е много забавна само музиката не е за тази игра
Обикновена скучна игра.. Очаквах да се случи нещо ново, но това са само две неща отново и отново в играта. Опитайте се да научите от приложения като Rebel Inc как да направите играта по-интерактивна за потребителите.
Играта е супер има и България и всички държави.😋
Еха! Страхотна игра, много пристрастяваща. Супер лесен за научаване с някои закачливи мелодии и лесен за използване потребителски интерфейс. Страхотна игра!
Наистина ми хареса тази игра. Когато започнете нова игра, имате толкова много държави, които да избирате и да доминирате! Играта е невероятно лесна за игра, но става доста повтаряща се. Бунтовете и чуждите атаки дават повече неща за правене в играта. Музиката всъщност не отговаря на целта на играта, но бих препоръчал да добавите още, ако можете да направите това. Но субективно играта е доста забавна и бих казал, че компенсира графиката. Добра работа при създаването на тази игра!
СПОЙЛЕРИ Търговски кораб: Няма мир. Защото единственото нещо, което правите, е да изпращате търговски кораб наоколо и наоколо, докато имате достатъчно пари, за да превземете света. В идеалния случай смилайте до 15 милиона злато и след това просто спечелете по подразбиране. Проблемът е, че наградата за вземане на държава обикновено е 60 злато на минута (gpm), което е толкова смешно в сравнение с приходите от търговски кораби от 30 000 gpm. Освен това държавите трябва да бъдат непрекъснато защитавани, което е постоянна загуба и караница.
Добре е че на играта не и трябва интернет и е готина
Това е добра игра, но всеки път, когато се опитам да колонизирам някого, той просто е заседнал в лодката. Съжалявам, но бих дал 5 звезди, но не мога да играя играта.
Добро, стабилно начало. Няколко предложения биха превъзмогнали тази игра. 1. Атаките на бунтовници или чужди врагове са твърде предвидими. Добавете малко произволност към силата на атака. 2. Добавяне на дипломация. Пример: Ако завладеете твърде много страни бързо, е по-вероятно да преживеете бунтовнически атаки. Или търговията е засегната. Всяка страна може да има мнение за вас. 3. Сила на границата. Изглежда няма значение дали разпределяте империята си на случаен принцип върху дъската или ако поддържате границите си заедно.
Това е страхотна 🎮 игра, можете да правите куп неща. Но направете го по-реалистично, като добавяне на съюзници или съюзи и 5 звезди тук.
Много опростено и незабавно. Всъщност не е стратегическа игра. Прекалено лесно и наистина не много. Парите ви се увеличават, намирате армията си, изпреварвате държави, правите повече пари, изплакнете и повторете. Всъщност нищо не се променя и вие всъщност получавате предупреждение, преди друга нация да атакува вашата територия всеки път, така че изненадващите атаки не са проблем. Това просто губи време и нищо друго. Завършването е много смущаващо, тъй като всичко, което наистина получавате, ако се придържате към него до края, е екран с поздравления.
Правех всички 5 звездни страни, освен Германия и Франция.
Играта е добра. Малко бавно в началото, но бързо се засилва. Бих препоръчал за времето за търговия сделките да идват малко по-бързо, но освен тази добра игра
Dictators : No Peace Simulyasiya tgl
В момента, в който започнете, виждате простотата на играта. Първата държава, в която нахлуете, най-вероятно ще си помислите "Уау! Тази игра всъщност не е лоша!" Което всъщност е вярно в началото на играта, но по време на средата на играта, когато получите 100k+, осъзнавате колко се повтаря. Endgame, 200k+ ще ви накарат да напуснете играта. Започнах като Черна гора, мислейки, че ще бъде много трудно, оказа се, че е същото като да играя с Русия или САЩ. Играта се ПОВТОРИ, след известно време става скучна. Графиките са УЖАСНИ. Може и по-добре!!
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Pamumuhay psa
Dictators : No Peace სიმულაცია pts
Dictators : No Peace Penyelakuan ctk